• De kracht van influencer marketing

    Influencers Hub

Binnen ons social media netwerk zijn onze samenwerkende influencers key. Met hun blogs, vlogs, en posts op het gebied van parenting, lifestyle, home deco en food genieten zij van een flink bereik. Zij weten als geen ander unieke, relevante content te creëren en daarmee jouw product onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Onze influencers passen perfect binnen een crossmediale campagne.

Daarom koppelen wij hen graag aan jouw merkuiting. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door de influential centraal te stellen of door het ontwikkelen van creatieve concepten waarin de influential een rol speelt. Natuurlijk gebruiken wij onze krachtige merken als podium. Zo combineren wij de impact van onze influencers met de schaal van ons netwerk en de autoriteit van onze titels.

Onze influencers hebben samen ruim 7,5 miljoen social volgers

Onze influencers hebben samen ruim 1 miljoen bloglezers

Social Only Post

Wil je graag dat wij jouw product aanbieden bij al onze volgers? Dan is de social only post een perfecte oplossing. Binnen onze tone of voice plaatsen wij een leuke, informatieve post over jouw product. Dankzij A/B testing weten wij precies hoe wij de post moeten brengen voor een optimaal bereik. Natuurlijk linkt de post direct door naar jouw website. Zo ga je op een natuurlijke manier mee in onze social media contentrij.

Sponsored item

Heb je een branded content artikel door ons laten opmaken? Dan kunnen wij deze voor jou aanjagen middels onze social media kanalen. Met een duidelijke en creatieve post leggen wij de focus op jouw artikel en worden onze volgers hier attent op gemaakt. Dankzij A/B testing weten wij de post precies zo in te zetten dat deze optimaal converteert.

Zo heb jij de garantie dat het beloofde aantal views wordt behaald.

Cases

Om je een goed beeld te bieden van onze unieke werkwijze hebben wij onderstaand een aantal succesvolle cases voor je uitgediept.

VIVA400
Love Bear

Natuurlijk vertellen wij je graag meer over onze influencers

Neem contact op met Elise!