• Summer Deals

Terwijl de tv opgewarmde kost serveert en de radio hitjes recycleert, komen onze redacties in de zomer zoals altijd met verrassende, nieuwe content. Geen zomerherhalingen in onze magazines en op onze sites! Wel een hogere leesintensiteit en een grotere impact. Surf als adverteerder mee op deze golf dankzij onze voordelige zomerpromoties!

Summer Deals voor digitaal en print!

Weeklies Summer Deal:   

  • 2 betaalde inlassingen + 2 gratis inlassingen extra

Monthlies Summer Deal:  

  • 1 inlassing + 1 gratis inlassing

Aanbod geldig voor inlassingen in de periode van 18 juni tot en met 17 augustus 2018 voor de weeklies, en voor de maandbladen voor hun edities van juli en augustus.

 

Digital Summer Deals:

  • Periode: van 1 juli tot 31 augustus 2018, op basis van beschikbaarheid.
  • Display CPM campagne = verdubbeling van impressies*
  • Display Fixed Fee Products Campagne = ontvang dezelfde waarde in Billboard, Leaderboard, Medium Rectangle of Halfpage.
  • Marketing partnerships (integratie) = 1 gratis week voor elke teaserpositie van een aangekochte integratiecampagne.

*Bij CPM campagnes gelden deze voorwaarden vanaf een budget van € 3.500 bruto. In het geval van een lager budget zal er een korting van 25% worden toegepast.

Versterk uw mediaplan en vergroot uw impact

Magazines worden in de zomer overal mee naartoe genomen en vaker gelezen. In de tuin, op het strand en in het zonnetje op het terras. Mensen hebben tijd om hun magazine te lezen, relaxed en intensief. Adverteerders kunnen hiervan mee genieten.

De consument leeft in zomermodus en staat meer open voor commerciële boodschappen, wat enkel een gunstig effect kan hebben op uw campagne.

 

Boek nu!

Contacteer ons voor meer informatie, een offerte op maat of om meteen te reserveren!